2021-06-10 07:36:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma szívedet-lelkedet beleadod valamilyen feladatba

Napi horoszkóp június 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint harcias kedvedben vagy, ami nem is meglepő: valaki fenyeget, szóval, tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adj hangot a kétségeidnek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatod az erődet. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje, hogy a dolgaidat végre más szemszögből is megvizsgáld. Néha nem árt egy független kívülálló véleményét is kikérni. De azért legyél óvatos titkaid felfedésével. Kerüld a pletykafészkeket, és a kígyótermészetű nőket!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Vedd ma körül magad különösen életvidám emberekkel. Te amúgy inkább a vígak, mint a búsulók közé számíthatod magad, ma mégis rossz hatással lenne rád a depressziós társaság. Túlérzékeny, és empatikus vagy, és sok mindent magadra vehetsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen vétlen hibát véthettél a közelmúltban, aminek a következményeivel szembesülsz ma. Ne keseredj el, nincs nagy baj, és mindenki hibázik időnként. Ahelyett, hogy ezen rágódsz, inkább próbálj meg ügyesen kilábalni belőle. Te híres vagy arról, hogy a rossz fából is nagyon jót faraghatsz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma szívedet-lelkedet beleadod valamilyen feladatba. Mégis hiba csúszhat a tervbe. Ne keseregj, mert a bajból sikerül jól kivágnod magad. A végén pedig még jobb is lesz így.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nem érdekel sem a pénz, sem az üzlet, csak a magánéletedre vagy hajlandó koncentrálni. Jól is teszed, ha kerülöd a konfliktusokat, és az állandó könyöklést, konkurenciaharcot. Amíg az otthonod meleg fészek, miért is érdekelne a szokásos pénzhajhászó, lélekrabló életforma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rendkívüli munkabírással vagy megáldva ezekben a napokban. Az alkotásban ráadásul örömödet is leled, ha van hobbid, áldozz rá időt, de ha nincs, akkor is próbálj alkotni valami szépet. Ezt a kreatív energiát most bármiben megélheted, a lakás csinosítgatásában vagy a főzésben is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az érzéseid elsöprik a józan megfontolást, könnyen elfeledheted most, mi is a realitás. Mintha a valóság az álommal keveredne, nehéz józanul mérlegelned. A döntéseket ezért halassza inkább egy későbbi időpontra. Élvezd a szép, meghitt pillanatokat, de még ne akarj alapozni rájuk.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma minden ajtó megnyílhat előtted, csak vedd a fáradtságot, és próbálj meg bemenni rajtuk! Egyébként sok mindennek lehet nevezni, de félénknek nem, ma mégis mintha úrrá lenne rajtad a megilletődöttség. Lépj át az áhított küszöbökön! Tárt karokkal várnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Már nincs messze az idő, mikor is sikerre viheted régóta dédelgetett terveidet, csak legyél következetes a végrehajtásban. A babonákkal jobb lesz leszámolnod. Semmi nem történik meg, ha nem akarod te magad is úgy legbelül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az önkorlátozást nehéz összeegyeztetni a végtelen szabadságvággyal, ami újabban úrrá lett rajtad. De mégsem teljesen lehetetlen. Érdemes hát megpróbálni, annál is inkább, mert a parttalan szabadság méreggé válhat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valaki barátságáért meg kell küzdened. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznod, mit is akarsz tulajdonképpen. Elsősorban persze önmagad előtt. Az ellentmondásos érzések most bajt hozhatnak a fejedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: